Netko sam blokirao na Instagramu, čak i nakon toga mogu vidjeti postove te osobe, ne želim ih vidjeti. što mogu učiniti?


Odgovor 1:

Ne možete ništa učiniti. Čak i ta osoba može vidjeti vaše postove ako vaš profil nije privatni.

Jedino što blokiranje čini jest da spriječi osobu da voli i komentira postove.

Ako ne želite vidjeti fotografije te osobe, prestanite ići na taj profil i poništite ih.


Odgovor 2:

Ako nekoga blokirate na Instagramu, to ne znači da nećete moći vidjeti njegove postove, ta osoba neće moći pronaći vaš profil, postove ili priču na Instagramu. Ljudi se ne obaviještavaju kada ih blokirate. Može li me osoba koju sam blokirao još uvijek spomenuti? Da, netko koga ste blokirali može spomenuti vaše korisničko ime na Instagramu, ali ovo spominjanje neće se pojaviti u vašoj aktivnosti.