Da li Snapchat i dalje ima pristup vašim podacima nakon što ste izbrisali svoj račun?


Odgovor 1:

Da. Nikad zapravo ne ‗ete izbrisati svoj račun. Predugo traje i nema koristi. U stvarnosti, većina brisanja računa bila bi kvačica u okviru s oznakom “deleted ” i neke logike koja bi rekla da je ovaj okvir potvrđen, recimo da je račun izbrisan i ne dopuštajte im da pristupaju bilo čemu ” (previše pojednostavljenja).

To je zbog toga što bi ‗ stvarno brisanje (što znači brisanje podataka računa) račun prisililo računalo da mora proći kroz cijelu bazu podataka i ukloniti sve tragove računa, inače bi program riskirao od neispravnosti. Vjerojatno će trebati nekoliko sati da se urade na velikoj platformi društvenih medija jer će se morati sinkronizirati na svim njihovim poslužiteljima.

Ako ikad izbrišu račune, poslužitelji će biti u padu nekoliko dana (ako ne i mjesecima) zbog velike količine računa koje bi ljudi željeli izbrisati.